DECIZIE COVID-19

DECIZIE DIN 9 IUNIE 2020 CU PRIVIRE LA

DESFASURAREA EVENIMENTELOR

“THE COLOR RUN MAKE MAGIC 2020”

Având în vedere OUG 70 din 14.05.2020, privind reglementarea unor masuri, incepand cu data de 15 mai 2020, in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, se decide mutarea evenimentelor The Color run Make Magic 2020 pentru anul 2021, perioada aprilie – septembrie.

E important sa stii ca:

 • Daca ai cumparat bilet si nu ai cerut returnarea contravalorii in termenul notificat, vei putea folosi biletul pentru data reprogramata in 2021 în orasul tau, fara retururi si re-emiteri.
 • In cazul in care doresti sa primesti un cod de voucher, scrie-ne un mail pe contact@thecolorrun.ro, pana la data de 30 august 2020, iar noi îl generam si il transmitem cu instructiunile necesare.
 • Poti ramane cu inscrierea activa pe un eveniment, iar anul viitor, daca ai nevoie sa schimbi data, ti-l putem transfera automat (si fara alte costuri) pentru orice alta cursă The Color Run din 2021. Termenul limita pentru transfer este cu o luna inainte de evenimentul la care vrei sa participi.
 • Daca noua data din orasul tau sau orasul ales pentru cursa din 2021 nu se potriveste deloc cu planurile tale, poti solicita transferul locului tau catre o alta persoana. Trimite-ne solicitarea tot așa, pe mail, si rezolvam!

 

 

 

DECIZIE din 16 martie 2020 cu privire la
REGULAMENTUL OFICIAL
de organizare si desfasurare al evenimentului
“The Color Run Make Magic”

 

In contextul limitarii riscului de raspandire a infectiei cu COVID – 19, avand în vedere masurile luate la nivel national de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta precum si de autoritatile locale.
Pentru a asigura sanatatea si siguranta noastra, a tuturor, si pentru a sustine masurile impuse pentru prevenirea extinderii epidemiei de COVID-19 în Romania.

Aceasta decizie din 16.03.2020 se aplica tuturor inregistrarilor la orice editie The Color Run Romania 2020.

Evenimentul “The Color Run Romania” (denumit in cele ce urmeaza “Evenimentul”) este organizat de catre Kick Off Events si are drept scop promovarea alergarii in aer liber si al unui stil de viata sanatos.

 

KICK OFF EVENTS SRL adopta prezenta:

Art.1. Se decide modificarea datei si in alte conditii decat cele meteorologice (de exemplu COVID-19) specificate la articolul 3.8 pana la finalul anului 2020.

Art.2. Toate inscrierile, la oricare din evenimentele “The Color Run Make Magic 2020” confirmate pana la data de 16 martie 2020 vor fi reportate in caz de reprogramare pentru datele noi.

Art.3. Toti alergatorii inscrisi si validati pana la data de 16 martie 2020, au posibilitatea sa solicite transferul locului catre o alta persoana sau catre un alt eveniment The Color Run Romania 2020. Data limita este calculata cu o saptamana inainte de noua data a desfasurarii evenimentului la care participantul este inscris.

Solicitarile se trimit pe email la adresa contact@thecolorrun.ro.
Aceasta modificare se aplica si pentru sectiunea 3.4 din Regulamentul Oficial.

Art.4. Toți alergătorii inscrisi si validati pana la data de 16 martie 2020 vor putea transfera inscrierea catre un eveniment The Color Run Romania din anul 2021.

In plus, toți alergătorii inscrisi si validati pana la data de 16 martie 2020, care participa la oricare eveniment The Color Run Make Magic din 2020 vor avea sansa sa achizitioneze orice kit de participare The Color Run Romania din 2021, cu prima taxa Super Early Bird.

Art.5. In cazul in care se modifica data oricarui eveniment din 2020, se va modifica si sectiunea 3 a regulamentului.

Art.6. Se modifica art. 3. 8 din Regulamentul Oficial in ceea ce priveste AMANAREA – SCHIMBAREA DATEI EVENIMENTULUI cu:
In cazul in care, din motive diferite de cele meteorologice, suntem nevoiti sa schimbam data unui eveniment, ca si participant inregistrat ai trei optiuni:

 1. Daca noua data iti convine, e grozav! Esti automat inregistrat/a pentru noua data. Verifica-ti casuta de e-mail pentru mai multe informatii interesante despre cursa respectiva, pe care ti le vom trimite inainte de eveniment.
 2. Daca noua data NU se potriveste cu planurile tale, ai posibilitate să soliciti transferul locului catre o altă persoană sau către un alt eveniment The Color Run Romania din anul respectiv.
  Data limita este calculata cu o saptamana inainte de noua data a desfasurarii evenimentului la care participantul este inscris.
 3. Daca noua data NU se potriveste cu planurile tale, ai posibilitate să soliciti transferul locului catre un eveniment The Color Run Romania 2021.
  Data limita este calculata cu o luna inainte de noua data a desfasurarii evenimentului la care participantul este inscris.

Solicitarile se trimit pe email la adresa contact@thecolorrun.ro

Art.7. Se modifica art. 3. 8 din Regulamentul Oficial in ceea ce priveste ANULAREA EVENIMENTULUI cu:

Anularea evenimentului se poate realiza doar in cazuri exceptionale, pentru care Organizatorul va prezenta un comunicat pe site-ul oficial si trimis prin e-mail participantilor.

In cazul anularii evenimentului, din alte motive decat cele meteorologice, participantii vor putea folosi inregistrarea la o alta cursa The Color Run Romania, pana la finalul anului 2021.

Art.8. Participantii inscrisi si confirmati pana la data de 16 martie 2020 la evenimentele The Color Run Make Magic Bucuresti, The Color Run Make Magic Cluj-Napoca si The Color Run Make Magic Timisoara au putut cere restituirea taxei de participare in perioada 30 martie 2020 – 6 aprilie 2020, ora 18:00.

Participantii inscrisi si confirmati pana la data de16 martie 2020 la evenimentele The Color Run Make Magic Iasi, The Color Run Make Magic Mamaia si The Color Run Make Magic Galati vor putea cere restituirea taxei de participare doar in perioada 28 mai – 31 mai 2020, ora 18:00.

Participantii inscrisi si confirmati la evenimentele mentionate in Art. 8. au fost notificati prin email de posibilitatea restituirii taxei de participare.

Cererea de restituire se face prin email la contact@thecolorrun.ro.