Intrebari Frecvente

INTREBARI GENERALE

 

Care este diferenta dintre evenimentele de zi si cele de noapte? 

– Evenimentele de zi se desfasoara in prima parte a zilei sau după pranz, in timp ce evenimentele de noapte incep dupa ora 17.00.

-La evenimentele de zi participanții poartă tricouri albe (ele se regăsesc în kiturile de participare), iar la evenimentele de noapte participanții poartă tricouri negre (ele se regăsesc în kiturile de participare)

-La evenimentele de zi avem pudră colorată, iar la evenimentele de noapte avem pudră colorată fluorescentă

 

M-am inscris insa doresc sa particip in alt oras. Este posibil? 

Da, poti alege schimbarea orasului in care te-ai inregistrat initial. Acest lucru trebuie facut cu cel tarziu doua saptamani inainte de data evenimentului la care vrei sa participi.

Pentru a muta inregistrarea, te rugam sa trimiti un email in acest sens pe adresa contact@thecolorrun.ro.

 

Unde pot gasi noutati despre evenimente?

Singurele surse oficiale de informare despre evenimente si orice noutati aparute sunt website-ul www.thecolorrun.ro si paginile de Facebook, respectiv Instagram.

 

Cum imi cumpar bilet?

The Color Run NU este un film, concert sau spectacol, ci un eveniment cultural – sportiv.
Participarea la eveniment este conditionata de inscrierea pe site-ul evenimentului si plata taxei de participare.

Preturile difera in functie de perioada de inregistrare.

 

Cum ma pot inscrie?

Inscrierile se fac online, pe site-ul nostru, accesand link-ul urmator: CLICK AICI

Inscrierile la eveniment presupun citirea si acceptarea Termenilor și Condițiilor Evenimentului, si a regulamentului oficial.

 

Cum se pot inregistra minorii sub 14 ani? 

Copii cu varsta sub 14 ani nu se pot inregistra singuri pe website, ei trebuie adaugati inscrierii unei persoane majore

folosind inscrierea multipla.

 

Cum pot face o inscriere multipla?

Inscrierea multipla presupune mai intai de toate o inscriere individuala.

La pasul doi al inregistrarii ai optiunea finalizarii inscrierii individuale sau adaugarea unei noi persoane.

Prin adaugarea unei noi persoane, inscrierea devine multipla, iar pretul final se adapteaza automat.

Am finalizat inscrierea adultului, insa am uitat sa adaug copilul. Cum il mai pot inscrie? 

In cazul in care ai finalizat inscrierea ta si ai omis sa adaugi juniorul / junioarea, nu trebuie sa iti faci griji!

Trimite-ne un email pe contact@thecolorrun.ro cu codul tau de inscriere sau numele cu care te-ai inscris, respectiv orasul pentru care ai optat, numele copilului si tipul pachetului ales, iar noi il vom adauga inscrierii tale.

 

Ce pachete de inscriere sunt disponibile?

Acces Gratuit – pachet gratuit pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani (7 ani neîmpliniți)

Standard  pachete cu taxa, disponibile pentru alergatorii cu varsta cuprinsa intre 1 si 65+ ani

 

Ce include pachetul de inscriere la The Color Run™?

Kitul Standard cuprinde tricoul alb, un buff (material textil versatil care poate fi folosit pe post de bentița, bandana sau manseta), un numar de concurs si doua tatuaje temporare, urmand ca la linia de sosire fiecare participant sa primeasca o medalie cu unicorn si un plic de pudra colorata.

Accesul Gratuit (1-6 ani) este gratuit si NU contine tricoul oficial The Color Run, bandana și tatuajele.

Participantii cu Acces Gratuit (1-6 ani) vor primi la standul de inscrieri un numar de concurs, urmand ca la linia de sosire fiecare copil inscris cu acest pachet sa primeasca medalia cu unicorn si un plic de pudra colorata.

Acest pachet este disponibil doar pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani (7 ani neimpliniti).

 

Ce include pachetul de inscriere la The Color Run™ NIGHT?

Kitul Standard cuprinde tricoul negru, lanterna frontala cu lumina alba si lumina UV, un numar de concurs si doua tatuaje temporare, urmand ca la linia de sosire fiecare participant sa primeasca o medalie cu unicorn si un plic de pudra fluorescenta.

Pachetul Gratuit (1-6 ani) este gratuit si NU contine tricoul oficial The Color Run, lnterna si tatuajele.

Participantii cu Pachet Gratuit (1-6 ani) vor primi la standul de inscrieri un numar de concurs, urmand ca la linia de sosire fiecare copil inscris cu acest pachet sa primeasca medalia cu unicorn si un plic de pudra fluorescenta.

Acest pachet este disponibil doar pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani (7 ani neimpliniti).

 

Exista reducere la inscriere?

Preturile pentru inscriere variaza in functie de perioada la care sunt achizitionate, respectiv: Early Bird, Normal Price si Last Minute.

Pot exista campanii cu reduceri de grup sau individuale. Acestea vor fi comunicate pe toate canalele oficiale The Color Run Romania.

 

Produsele oferite de patenerii evenimentului se regasesc in toate kiturile?

Fiecare partener hotaraste cu ce segment de participanti doreste sa interactioneze prin produse promotionale. Aceste segmente pot varia in functie de varsta, gen, tip de pachet ales etc.

Prin urmare, nu este obligatoriu ca produsele oferite de parteneri sa se regaseasca in toate kiturile de participare.

 

Cand voi primi kitul de participare?

Kiturile NU se trimit prin posta sau curier. Cu aproximativ 7 zile inainte de cursa vei primi un e-mail cu informatii despre data si locul de unde se ridică kiturile, in functie de locatia evenimentului. Nu uita sa ai la tine buletinul si scrisoarea de confirmare (in format digital) pe care o vei primi pe email dupa achitarea taxei.

 

Unde imi pot depozita bagajul?

Toate obiectele pe care doresti sa le aduci in ziua evenimentului trebuie sa ramana asupra ta intrucat nu exista o zona special amenajata pentru depozitarea bagajelor.

 

Poate ridica o altă persoană kitul meu de participare? 

Da, kitul poate fi ridicat de o alta persoana. Acesta va trebui sa prezinte scrisoarea ta de confirmare (in format digital) si actul de identitate (al persoanei care ridica).

 

INTREBARI DESPRE EVENIMENT

 

Trebuie sa fiu un atlet experimentat ca sa particip?

Sigur ca NU! The Color Run™ e o cursa necompetitiva si necronometrata. E doar o zi nebuna si colorata, buna de petrecut cu familia si prietenii. Puteti alerga, merge sau face tumbe daca asta iti doresti!

 

The Color Run™ este o organizatie de caritate sau nonprofit?

The Color Run™ nu este o organizatie de caritate si nici nonprofit.
The Color Run Romania este o serie de evenimente organizate de Kick Off Events, societate cu scop lucrativ si agentie de marketing si management sportiv. Kick Off Events isi propune sa atraga cat mai multe persoane intr-un stil de viata sanatos, in care sportul este parte din viata lor de zi cu zi.

 

Ce a inspirat organizarea The Color Run™?

The Color Run 5k este prima cursa in culori de acest tip si a fost inspirata de mai multe evenimente extraordinare, precum Disney’s World of Color, petreceri in culori, curse in noroi si alte festivaluri de acest gen care au loc in intreaga lume. Am vrut sa organizam o cursa mai putin stresanta si necronometrata, axata pe sanatate si bucurie!

 

Pot participa impreuna cu copiii, chiar daca avem caruciorul la noi?

Cu o singura conditie…daca sunteti pregatiti sa fiti unii dintre cei mai „super” parinti de pe planeta! Atat timp cat le place sa se distreze, toti copiii cu varste sub 6 ani (7 ani neimpliniti) pot alerga GRATUIT impreuna cu un adult si trebuie sa se inscrie!

 

Este vreo limita de varsta pentru participantii mai tineri?

Daca pot parcurge (alergand, mergand sau in pas de plimbare) cei 5 kilometri ai cursei The Color Run™ , cu siguranta ca pot participa! Atentie insa, toti participantii, indiferent de varsta, trebuie inscrisi pe site.
Cei mici, 1-6 ani (7 ani neimpliniti), pot participa in mod GRATUIT, daca sunt inscrisi si insotiti in cursa de catre un parinte, care a achitat taxa de participare.
Adolescentii care nu au implinit 14 ani, pot participa la eveniment doar daca sunt insotiti de catre un parinte/tutore legal care participa alaturi de el.

Cei intre 14 si 16 ani, daca nu sunt insotiti la eveniment de un parinte/tutore legal, trebuie sa fie inscrisi de parinte / tutore legal.

Pot alerga impreuna cu animalul meu de companie?

Animalele de companie NU POT PARTICIPA la evenimentele noastre.
Atmosfera de eveniment (foarte multi participanti, un nivel ridicat al decibelilor (muzica atat pe traseu cat si in zona de start, sosire si festival) poate provoca animalului tau de companie stari de agitatie si nervozitate, iar pentru siguranta tuturor participantilor – acest lucru NU este permis.

 

Exista reguli in ceea ce priveste vestimentatia?

Pentru o experinta cat mai colorata: incepi cursa in haine albe (sau negre la evenimentul de noapte)… iar finishul te gaseste colorat!

Purtarea tricoului oficial este obligatorie, insa pantalonii scurti/pantalonii nu trebuie sa fie albi (sau negri la evenimentul de noapte).

In jumatatea inferioara a corpului poti purta orice, cu conditia sa porti ceva.
E mult mai distractiv sa incepi cursa in alb (negru, la evenimentul de noapte) si sa o termini… TERIBIL DE COLORAT!!!

 

Spectatorii pot participa la petrecerea de dupa cursa?

Accestul la eveniment este permis strict participantilor, pe baza tricoului din kitul de participare, a numarului de concurs si a bratarii de acces.
Tricoul si numarul de concurs se regasesc in kitul de participare, iar bratara o primeste fiecare participant la prima intrare in zona de eveniment.

 

Pot fi utilizate in siguranta camerele foto si telefoanele in zonele unde sunt aruncate culorile?

Fotografii nostri vor face fotografii fara nicio problema de la o distanta medie (5-15 metri). Daca vreti sa va fotografiati singuri „in mijlocul actiunii”, va recomandam sa acoperiti camerele foto/ telefoanele cu o folie de plastic.

 

The Color Run™ este o cursa cronometrata?

Cursa The Color Run™ 5k nu este o cursa cronometrata. De regula, participantii nu se grabesc si am observat ca nimanui nu-i pasa ce viteza are. Daca doriti sa stiti ce timp ati obtinut, va sugeram sa va auto-cronometrati.

 

Pot sa-mi transfer inscrierea de la un oras la altul?

Din pacate, nu putem transfera inscrierea de la un oras la altul. Inainte de a va inscrie, asigurati-va ca puteti participa. Daca, din orice motiv, nu puteti lua parte la eveniment, cel putin haideti la punctul de inregistrare sa ne salutati si sa va ridicati kitul de participare The Color Run™!

 

In ce situatii se poate modifica data evenimentului?

CONDITII METEOROLOGICE:

Evenimentele vor avea loc indiferent de vreme, atat timp cat aceasta nu pune in pericol participantii sau voluntarii. In cazul in care Organizatorii sau reprezentantii autoritatilor publice considera ca vremea sau alte evenimente neprevazute ar putea constitui un pericol pentru public, organizatorii isi rezerva dreptul de a amana startul cursei sau chiar sa amane evenimentul, in functie de gravitatea situatiei. Amanarea evenimentului poate avea loc inainte de startul cursei sau in orice alt moment pe parcursul acesteia.

In cazul in care, din motive ce nu tin de organizator, spre exemplu meteorologice, evenimentul nu poate avea loc sambata,  acesta va fi amanat pentru duminica.

Toate detaliile evenimentului vor ramane intacte (kit de participare, zona de start/sosire, traseu, etc).

In cazul in care evenimentul nu poate fi organizat nici duminica, acesta va fi amanat pentru o data ulterioara, pana la finalul anului 2024. Un eveniment poate fi amanat din motive meteorologice pentru o data ulterioara doar o singura data, alta decat cea de a doua zi dupa data initiala. In cazul in care conditiile meteorologice de la noua data impun anularea evenimentului, se vor aplica prevederile de la sectiunea privind anularea acestuia.

AMANAREA – SCHIMBAREA DATEI EVENIMENTULUI:

In cazul in care, din motive diferite de cele meteorologice, suntem nevoiti sa schimbam data unui eveniment, ca si participant inregistrat ai trei optiuni:

Daca noua data iti convine, e grozav! Esti automat inregistrat/a pentru noua data.  Verifica-ti casuta de e-mail pentru mai multe informatii interesante despre cursa respectiva, pe care ti le vom trimite inainte de eveniment.

Daca noua data NU se potriveste cu planurile tale, ai posibilitate să soliciti transferul locului catre o altă persoană.
Solicitarile se trimit pe email la adresa contact@thecolorrun.ro

Daca noua data NU se potriveste cu planurile tale, ai posibilitate să soliciti transferul locului catre un alt eveniment de zi The Color Run Romania 2024. Evenimentul de noapte nu se in considerare.
Solicitarile se trimit pe email la adresa contact@thecolorrun.ro

 

INTREBARI DESPRE PUDRA COLORATA

Cum este imprastiata culoarea? Pudra colorata afecteaza vederea alergatorilor? Sau respiratia?

Pudra The Color Run™ este, in esenta, amidon de porumb alimentar, deci 100% natural si sigur. Ca in cazul oricarei alte substante, este bine sa nu va intre in ochi. Voluntarii nostri vor imprastia pudra colorata la portile de culoare de pe traseu.

Unii participanti aleg sa poarte ochelari pentru a-si proteja ochii sau folosesc buff-ul pentru a-si proteja gura.
Pe scurt: Muncim din greu pentru ca alergatorii nostri sa fie colorati din cap pana in picioare!

 

Vor ramane patate hainele sau pantofii de alergat?

In mare parte, culorile ies din tesaturi dupa eveniment. Ca in cazul oricaror haine murdare, cu cat le spalati mai repede, cu atat mai bine. Va sugeram totusi sa purtati haine si pantofi care sa nu va deranjeze daca se coloreaza putin. Daca doriti sa pastrati tricourile colorate dupa cursa, pulverizati otet si calcati-le cu fierul de calcat. Daca spalati tricoul culoarea va iesi in cele din urma.

 

Cum afecteaza culorile tapiteria masinilor?

Majoritatea participantilor isi aduc prosoape pentru tapiteria masinilor, pentru orice eventualitate. E ca si cum v-ati intoarce de la bazin in costumul de baie.

 

Cum decurge aruncarea culorilor la norul de pudra?

La finalul cursei, dupa cei 5 kilometri alergati, fiecare participant va primi un plic de pudra colorata. Plicul trebuie pastrat pana cand MC-ul evenimentului anunta norul de pudra. In momentul acela, toti cei prezenti la cursa arunca in aer pudra colorata, formand astfel cel mai mare nor in zona de festival.

Daca nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta, ne poti scrie pe Facebook, Instagram sau pe e-mail la contact@thecolorrun.ro. Poti consulta si regulamentele:

 

➡️ The Color Run Bucuresti 

➡️ TheColor Run Cluj-Napoca

➡️ The Color Run Timisoara 

➡️ The Color Run Iasi

➡️ The Color Run Mamaia

 

Persoanele cu dizabilitati pot participa la eveniment?

Da, in baza certificatului de handicap, persoanele cu handicap pot participa gratuit la eveniment, cu pachetul gratuit (Acces Gratuit).

 

Voi primi medalie la evenimentul de noapte? 

Nu, in 2024 nu vom avea medalie la evenimentul de noapte.

 

Exista oferta corporate pentru companii?

Da, pentru fiecare eveniment The Color Run, avem oferta de pret pentru participantii corpoarate. Te rugam sa ne trimiti un email pe adresa catalin.blindu@kickoff.ro in care sa ne soliciti aceasta oferta.