Despre

THE COLOR RUN™

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea.

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Regulile distractiei sunt:
1. Incepi cursa in haine albe;
2. Finish-ul te gaseste colorat!
Tot ce trebuie sa faca participantii este sa respecte aceste doua reguli simple, pentru a se distra cat mai bine.

Distractia continua si dupa incheierea cursei, cu o zona de eveniment unde folosim din nou pudra colorata din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense. Credeti-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Evenimentul a debutat in 2011, in Statele Unite ale Americii, si in 2014, in Romania!
Doar in 2015, peste 5 milioane de alergatori au luat startul in +225 de evenimente din peste 50 de tari!

Love Tour 2019

Alearga, iubeste, coloreaza-te!

Se simte dragostea în aer! Asortează-ți zâmbetul cu soarele, colorează-ți sufletul cu multă stare de bine și fii gata de cursa care ne aduce pe toți aproape! The Color Run LOVE TOUR, noul concept al anului 2019, este cel mai colorat dintre toate de până acum și are un kit de participare care te va cuceri!

Tricoul alb are un design diferit, unicornul de pe medalie și-a schimbat look-ul, iar buff-ul și tatuajele vor completa ținuta ta de alergător.

La distracția de la start trebuie să ne adunăm cât mai mulți! The Color Run Love Tour este despre prieteni, familie și despre toate lucrurile pe care le iubim! Vină să ne colorăm în mii de nuanțe!

The Color Run SUNSET

Un traseu de alegare de 5 kilometri pe faleza de la malul marii si in inima Ardealului, cu tone de pudra colorata si valuri de spuma! Eliberam eroii din noi si ne activam puterile prin alergare, la apusul soarelui. Vino sa ne coloram, admiram asfintitul si dansam pana la lasarea intunericului.

The Color Run NIGHT

Cand soarele apune, culorile se pun in miscare!
Cursa de noapte are loc pe un traseu de alegare de 5 kilometri, cu tone de pudra fluorescenta si valuri de spuma!

Vrem sa eliberam eroii din noi si sa ne activam puterile prin alergare, la lasarea întunericului. Bulevardul Unirii, din Bucuresti, va fi luminat cu mile de lanterne UV, la singura cursa de noapte din Romania The Color Run.

Kitul de participare cuprinde un tricou fluorescent, lanterna frontala cu lumina UV, 2 tatuaje temporare si un plic de pudra fluorescenta!
Licuricii vor fi invidiosi pe noi, caci vom straluci mai tare decat pot ei!

Happiest 5K on the planet!

Pregateste-ti pantofii de alergare, leaga-ti sireturile si haide la alergare.

O cursa de cinci kilometri poate sa iti aduca mai multă buna-dispozitie decat te-ai fi gandit. Cea mai fericita cursa de alergare a ajuns pana in 2018, in 6 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Mamaia si Oradea si a colorat participanti de toate varstele.

Peste tot vedeai doar oameni bucurosi care traiau experienta magica The Color Run. Unii dintre ei nu au alergat vreodata 5 kilometri, insa au acceptat provocarea colorata.

Vrei sa aduci putina fericire in viata ta?
Vezi lista oraselor din 2019 si alege-l pe cel mai apropiat de tine!

CLICK AICI

CAUZA SOCIALA

Nu uita, atunci când participi la The Color Run, o faci pentru tine, dar și pentru altii din România!

În 2019, rozul este mai mult decât o culoare. Este culoarea simbol a luptei împotriva cancerului de sân!

The Color Run Love Tour susține Fundația Renașterea pentru a derula campanii destinate sănătății femeilor, devenind astfel cauza oficială a celei mai fericite curse de alergare din lume. În România, anual, mii de femei devin super – erou învingând cancerul. Vino alături de noi la The Color Run, să le susținem împreună.