Despre

THE COLOR RUN™

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea.

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Regulile distractiei sunt:
1. Incepi cursa in haine albe;
2. Finish-ul te gaseste colorat!
Tot ce trebuie sa faca participantii este sa respecte aceste doua reguli simple, pentru a se distra cat mai bine.

Distractia continua si dupa incheierea cursei, cu o zona de eveniment unde folosim din nou pudra colorata din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense. Credeti-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Evenimentul a debutat in 2011, in Statele Unite ale Americii, si in 2014, in Romania!
Doar in 2015, peste 5 milioane de alergatori au luat startul in +225 de evenimente din peste 50 de tari!

Kaleidoscope Tour 2022

Cand te uiti prin lentila lui, vezi lumea in mii de culori: sute de bucatele se aseaza si reaseaza in continuu, de-a lungul a 5K. Pentru ca The Color Run e ca un caleidoscop imens, cu piese mereu in miscare libera, mereu intr-o forma noua. Alearga si straluceste la cei mai glam 5K de pe planeta!

 

Make Magic 2021

Run for magic!

Primul pas e să crezi că e ceva… MAGIC! Apoi totul va veni de la sine. Mii de pași, mii de inimi care bat la unison, mii de moduri de a vedea și de a simți în culori.

La The Color Run Make Magic, conceptul anului 2021, ne vom lăsa purtați de magie prin tone de pudră colorată, cu un kit de participare pe măsură!

Elementele din kit au un design diferit, pentru o ținută de alergător într-un tărâm magic, plin de culoare și fericire, unde unicornii sunt reali și toate visele capătă contur.

În 2021 sărbătorim 7 ani de la primul eveniment The Color Run în România. Până acum, în cele 37 de evenimente, peste 150.000 de participanți au luat parte la cea mai colorată cursă de alergare.

Participarea la evenimentele din 2021 impune respectarea masurilor pandemice din data fiecarui eveniment.

The Color Run SUNSET

Un traseu de alegare de 5 kilometri pe faleza de la malul marii si in inima Ardealului, cu tone de pudra colorata si valuri de spuma! Eliberam eroii din noi si ne activam puterile prin alergare, la apusul soarelui. Vino sa ne coloram, admiram asfintitul si dansam pana la lasarea intunericului.

The Color Run NIGHT

Cand soarele apune, culorile se pun in miscare!
Cursa de noapte are loc pe un traseu de alegare de 5 kilometri, cu tone de pudra fluorescenta si valuri de spuma!

Vrem sa eliberam eroii din noi si sa ne activam puterile prin alergare, la lasarea întunericului. Bulevardul Unirii, din Bucuresti, va fi luminat cu mile de lanterne UV, la singura cursa de noapte din Romania The Color Run.

Kitul de participare cuprinde un tricou fluorescent, lanterna frontala cu lumina UV, 2 tatuaje temporare si un plic de pudra fluorescenta!
Licuricii vor fi invidiosi pe noi, caci vom straluci mai tare decat pot ei!

Happiest 5K on the planet!

Pregateste-ti pantofii de alergare, leaga-ti sireturile si haide la alergare.

O cursa de cinci kilometri poate sa iti aduca mai multă buna-dispozitie decat te-ai fi gandit. Cea mai fericita cursa de alergare a ajuns pana in 2018, in 6 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Mamaia si Oradea si a colorat participanti de toate varstele.

Peste tot vedeai doar oameni bucurosi care traiau experienta magica The Color Run. Unii dintre ei nu au alergat vreodata 5 kilometri, insa au acceptat provocarea colorata.

Vrei sa aduci putina fericire in viata ta?
Vezi lista oraselor din 2020 si alege-l pe cel mai apropiat de tine!

CLICK AICI

Inscrie-te la newsletter