Bucuresti

20 April

Numaratoare inversa:

 • 12

  saptamani
 • 5

  zile
 • 6

  ore
Inscrie-te acum!

PACHETE

STANDARD

FIRST LOVE

79
 • Tricou
 • Buff
 • 2 Tatuaje
 • Medalie
 • Pudra colorata
Inregistreaza-te acum!

PREMIUM

BIG LOVE

In curand
Inregistreaza-te acum!

VIP

ALL LOVE

In curand
Inregistreaza-te acum!
Preturi pe perioade Early Bird

13 Dec - 10 Feb

Normal Price

11 Feb - 7 Apr

Last Minute

8 Apr - 20 Apr

STANDARD

FIRST LOVE

79 99 109
PREMIUM

BIG LOVE

In curand In curand In curand
VIP

ALL LOVE

In curand In curand In curand

marimea
tricou oficial

INTERNATIONALLUNGIME TRICOU (CM)LATIME TRICOU LA PIEPT (CM)
XS 65.6 40.6
S 69.8 45.7
M 71.1 50.8
L 73.7 55.9
XL 76.2 55.9
XXL 78.7 66.0

 

INFORMATII EVENIMENT

 

The Color Run, cea mai fericita cursa de alergare din lume, a ajuns in Romania in 2014, dupa ce a devenit populara in America. Evenimentul este unul necompetitiv, nu pune accent pe timpii de alergare, ci pe distracția nebuna! La fiecare kilometru parcurs, participanții trec printr-o poarta, in care sunt colorati din cap pana in picioare cu pudra, 100 % naturala, pe baza de amidon de porumb.

 

Conceptul evenimentului The Color Run în 2019 este Love Tour, cel mai colorat concept dintre toate de până acum și are un kit de participare care te va cuceri!

 

 

Asorteaza-ți zambetul cu soarele, coloreaza-ți sufletul cu multa stare de bine si fii gata de cursa care ne aduce pe toti aproape!

Kiturile de participare sunt impartite in 3 categorii: First Love Standard, Big Love Premium și All Love VIP.

Participanții pot alege unul dintre cele trei, iar copiii sub 6 ani pot participa in mod gratuit. Kitul Standard cuprinde tricoul alb, un buff (material textil versatil care poate fi folosit pe post de bentița, bandana sau manseta), un numar de concurs si doua tatuaje temporare, urmand ca la linia de sosire fiecare participant sa primeasca o medalie cu unicorn si un plic de pudra colorata.

Kiturile se ridica personal, pe baza scrisorii de confirmare, dintr-o locatie pe care o sa o anuntam cu o saptamana inainte de eveniment. Kiturile nu se trimit prin curier.

La distracția de la start trebuie sa ne adunam cat mai mulți! The Color Run Love Tour este despre prieteni, familie si despre toate lucrurile pe care le iubim! Vino sa ne coloram in mii de nuante!

De asemenea, nu uita ca prin prezența ta la eveniment, faci o bucurie și altora, deoarece evenimentul sprijina o serie de cauze sociale, distribuind catre acestea un procent din taxele de participare catre Fundația Renașterea