COVID-19

The Color Run HERO TOUR 2018 powered by Kaufland

CONDITII DE PARTICIPARE – The Color Run Make Magic 2021

Accesul la eveniment este permis pe baza de:

-Certificat vaccinare

-Test negativ PCR in ultimele 72 h

-Test negativ antigen in ultimele 24 h

-Certificat medical care confirma infectarea in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2

 

Accesul minorilor sub 14 ani se va face fara prezentarea unui act medical.

Acestia trebuie sa fie inscrisi si sa fie insotiti de un părinte/reprezentant legal sau conventional care este inscris la eveniment.

 

The Color Run Romania se intoarce mai magic ca niciodata!

Am deschis inscrierile pentru evenimentele The Color Run Make Magic 2021.

Toate inregistrarile confirmate pana pe 16 martie 2020 au fost reportate pentru datele din 2021:

 

The Color Run Make Magic powered by Kaufland Mamaia – 14 august

The Color Run make Magic powered by Kaufland Cluj-Napoca – 4 septembrie

The Color Run make Magic powered by Kaufland Timisoara – 11 septembrie

The Color Run make Magic powered by Kaufland Bucuresti – 18 septembrie

The Color Run make Magic powered by Kaufland Iasi – 2 octombrie

The Color Run make Magic powered by Kaufland Galati – 16 octombrie

 

In data de 9 iunie 2020 am decis amanarea evenimentelor |The Color Run Make Magic 2020″ pentru anul 2021, perioada aprilie – septembrie

E important sa stii ca:

 • Daca ai cumparat bilet si nu ai cerut returnarea contravalorii in termenul notificat, vei putea folosi biletul pentru data reprogramata in 2021 în orasul tau, fara retururi si re-emiteri.
 • In cazul in care doresti sa primesti un cod de voucher, scrie-ne un mail pe contact@thecolorrun.ro, pana la data de 30 august 2020, iar noi îl generam si il transmitem cu instructiunile necesare.
 • Poti ramane cu inscrierea activa pe un eveniment, iar anul viitor, daca ai nevoie sa schimbi data, ti-l putem transfera automat (si fara alte costuri) pentru orice alta cursă The Color Run din 2021. Termenul limita pentru transfer este cu o luna inainte de evenimentul la care vrei sa participi.
 • Daca noua data din orasul tau sau orasul ales pentru cursa din 2021 nu se potriveste deloc cu planurile tale, poti solicita transferul locului tau catre o alta persoana. Trimite-ne solicitarea tot așa, pe mail, si rezolvam!

 

 

 

The Color Run Romania a fost inca din 2014 un eveniment colorat care promoveaza sanatatea prin sport, culoare si fericire. Prin aceste evenimente organizate in cele mai mari orase din Romania incurajam persoanele de toate varstele sa faca miscare si sa alerge cei mai fericiti si colorati 5 km.

 

Virusul COVID-19 a adus cu el si diferite masuri luate in ceea ce priveste industriile sportive si evenimentele la nivel global.

Atentia noastra se indreapta in acest moment pe comunicarea eficienta pentru a se respecta recomandarile institutiunilor medicale acreditate pentru a preveni imbolnavirea cu coronavirus.

La fiecare eveniment atentia noastra in organizare s-a indreptat catre siguranta participantilor, iar in perioada aceasta ne dorim ca toti alergatorii nostri sa tina cont de sfaturile primite din surse oficiale, astfel incat sa ramanem cu totii sanatosi si fericiti.

 

Masuri recomandate in acest caz:

 

Rugam toti Color Runnerii sa respecte recomandarile venite din partea institutiilor acreditate la nivel national si global (Organizatia Mondiala a Sanatatii) in ceea ce privesc masurile generale de preventie impotiva noului coronavirus:

 • Stati acasa daca nu va simtiti bine, mai ales daca aveti simptome de raceala sau gripa;

Perioada de incubatie a noului coronavirus, este cuprinsa intre 1 si 14 zile. Daca v-ati intors dintr-o calatorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai putin de 14 zile sau ati intrat in contact cu persoane care s-au intors din China sau zonele in carantina din Europa de mai putin 14 zile si aveti febra, tusiti, prezentati dificultate respiratorie, dureri musculare si stari de oboseala, sunati la 112 pentru a primi informatii necesare. Purtati masca de protectie daca intrati in contact cu alte persoane, folositi servetele de unica folosinta si spalati-va bine mainile;

 • Spalati-va regulat mainile cu apa si sapun. Daca nu exista apa si sapun, puteti folosi un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool;
 • Evitati sa va atingeti ochii, nasul si gura cu mainile;
 • Acoperiti-va gura si nasul cand stranutati sau tusiti: apropiati gura de partea inferioara a cotului (plica cotului) sau folositi servetele de unica folosinta pe care le aruncati imediat la cosul de gunoi;
  Spalati-va cat mai des pe maini si folositi desinfectante pe baza de alcool.
 • Curatati toate suprafețele cu dezinfectanti pe baza de clor sau alcool;
 • Nu luati medicamente antivirale si nici antibiotice decat in cazul in care va prescrie medicul;
 • Evitati contactul cu persoane care sunt suspecte de infectii respiratorii acute;
 • Utilizati masca de protectie doar in cazul in care suspectati ca sunteti bolnav sau in cazul in care acordati asistenta persoanelor bolnave;
 • Produsele MADE in CHINA sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
 • Animalele de companie nu transmit coronavirus;

 

Informatii privind evenimentele The Color Run Romania 2020:

 • In momentul de fata, luam in calcul posibilitatea de a reprograma evenimentele din prima jumatate a anului: Bucuresti (25 aprilie), Cluj-Napoca (9 mai) si Timisoara (16 mai)

UPDATE din 6 aprilie 2020 :

Din respect pentru voi toți și sănătatea voastră și a familiilor voastre, dar și în conformitate cu măsurile impuse de autorități și recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, evenimentele din lunile aprilie si mai au fost reportate pentru perioade noi, dupa cum urmeaza:

 • The Color Run Bucuresti programat initial pe 25 aprilie a fost reprogramat pentru 12 septembrie.
  Prin urmare, toate inregistrările confirmate pentru 25 aprilie sunt reportate pentru noua dată. 
 • The Color Run Cluj-Napoca programat initial pe 9 mai a fost reprogramat pentru luna octombrie.
  Prin urmare, toate inregistrările confirmate pentru 9 mai sunt reportate pentru noua perioada. 
 • The Color Run Timisoara programat initial pe 16 mai a fost reprogramat pentru luna septembrie.
  Prin urmare, toate inregistrările confirmate pentru 16 mai sunt reportate pentru noua perioada. 

Datele pentru evenimentele din Iasi (13 iunie), Mamaia (25 iulie) si Galati (26 septembrie) nu se modifica.

 • Niciun eveniment NU este anulat in acest moment.
 • Alergatorii inscrisi la evenimentele posibil reprogramabile din cauza COVID-19 vor fi automat transferati la data reprogramata;
 • Pentru cei care nu pot participa la noua data, va fi disponibila transferarea inscrierii catre un alt eveniment din 2020 si/sau catre un alt participant.
 • Daca acest lucru nu este posibil, inscrierile se pot transfera catre un alt eveniment The Color Run din 2021.

Pentru informatii si detalii suplimentare puteti consulta Decizia din 16.03.2020 si Regulamentul Oficial al fiecarui eveniment.

Situatia prezenta este in continua schimbare si vom continua sa ne adaptam si sa comunicam cat de repede putem. Apreciem rabdarea voastra in urmatoarele zile si saptamani.

 

In functie de actualizarile disponibile, vom comunica prin intermediul paginilor noastre de social media (www.facebook.com/thecolorrunro și www.instagram.com/thecolorrunro ) si pe webiste-ul oficial www.thecolorrun.ro

Pentru mai multe informații va rugam sa ne contactati si pe email : contact@thecolorrun.ro

 

Va multumim ca faceti parte din comunitatea The Color Run!

#makemagic #runformagic

Fii sanatos. Fii fericit. Fii tu.

 

Echipa The Color Run Romania